Corporate Catalyst

Dierbare bezoeker,
Welkom op deze Leverage-site. Mijn naam is Adriaan Brouwers. Leverage (hefboomwerking) is door mij opgericht als zelfstandige onderneming in 1995 (na het afsluiten van een 15 jarige periode bij Shell). Het logo is ontleend aan Archimedes en staat symbool voor de kracht van het individu. Vandaar dat het citaat van Archimedes de essentie van Leverage als Corporate Catalyst samenvat.

Klanten doen opnieuw een beroep op de diensten van Leverage als ‘Corporate Catalyst’ omdat:

De 'Corporate Catalyst' heeft zijn wortels in ervaringen met bewust gekozen tegenstrijdige uitersten: een wereldreis met daarin het werken in de slums van Calcutta (met de orde van Moeder Teresa) in 1976, het professionele vakmanschap bij Shell (1979–1995), en het zelfstandige ondernemerschap met Zuid-Afrika (1996-2009). Lees verder Curriculum Vitae (pdf).

Als concept heeft ‘Corporate Catalyst’ zich binnen Leverage sinds 1996 ontwikkeld. Leverage is begonnen met de ambitie joint ventures tot stand te brengen tussen Zuid-Afrikaanse en Nederlandse, Europese of andere internationale bedrijven. Deze missie is gecombineerd gaan worden met interim opdrachten. Leverage heeft zich tot ‘Corporate Catalyst’ ontwikkeld door een onafhankelijke, onconventionele professionele werkstijl. Deze blijkt het bewezen vermogen te bezitten oplossingen te bereiken in situaties waar tegenstrijdige krachten en tegenstrijdige belangen met elkaar in evenwicht moeten worden gebracht.

Klik hieronder voor een beschrijving van de concrete resultaten van Leverage:

Europa Zuid-Afrika
Private sector
Publieke sector
Publieke Private Samenwerking
Grensvlak Publiek/Private Sector
Interventies
Joint ventures
Economic Base Camps

Lees verder:
Inspiratie (pdf)
Zuid-Afrika 1985-1994 (pdf)
Economic Basecamps (pdf)