Concrete resultaten

Joint Ventures

Tedcor-HVC joint venture - 2007

Leverage bracht de partijen HVC uit Alkmaar en Tedcor uit Johannesburg bij elkaar om in een joint venture het Tedcor concept dat huisvuil in townships inzamelt met vehicle-owner-entrepreneurs uit de townships zelf, te verspreiden over heel Afrika.

<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2005/06, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2006

Analyse en presentatie van concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika, die voortkomen uit de reeds 10 jaar lange economische groei. Het hoofdstuk is in samenwerking met Cyril Ramaphosa en zijn Shanduka Investment Fund geschreven voor investeerders die geen specifieke kennis hebben van Zuid-Afrika als uitgangspunt.

... lees verder SAEuro2005.pdf
<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2007/08, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2008

Analyse en presentatie van concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika als gevolg van de koopkracht en ambities van de gevestigde en groeiende zwarte middenklasse tegen de achtergrond van de politieke en economische ontwikkeling van het land. Het hoofdstuk is geschreven voor investeerders die geen specifieke kennis van Zuid-Afrika hebben.

... lees verder SAEuro2007.pdf
<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2006/07, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2007

Een analyse en prersentatie van concrete investeringsmogelijkheden in de logistieke sector van Zuid-Afrika. Het hoofdstuk is geschreven voor investeerders die geen specifieke kennis van Zuid-Afrika hebben.

... lees verder SAEuro2006.pdf
<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2003/04, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2004

Analyse en presentatie van concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika, als hoeksteen voor het continent Afrika in een globaliserende wereldeconomie. Het hoofdstuk is geschreven voor investeerders die geen specifieke kennis van Zuid-Afrika hebben.

... lees verder SAEuro2003.pdf
<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2002/03, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2003

Analyse en presentatie van concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika als gevolg van de sterke veranderingen van de investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika. Het hoofdstuk is geschreven voor investeerders die geen specifieke kennis hebben Zuid-Afrika.

... lees verder SAEuro2002.pdf
<<
Venture Capital & Private Equity Yearbook 2001/02, hoofdstuk Zuid-Afrika - 2002

Analyse en presentatie van de concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika ondanks de door Zuid-Afrika zelf gecreëerde negatieve indrukken zoals Zimbabwe en HIV/Aids. Het hoofstuk is geschreven voor investeerders, die geen specifieke kennis hebben van Zuid-Afrika.

... lees verder SAEuro2001.pdf
<<
Euromoney Venture Capital & Private Equity Yearbook 2000/01 - 2001

Analyse en presentatie van concrete investeringsmogelijkheden in Zuid-Afrika met als invalshoek de transformatie die de economie van Zuid-Afrika na de overgang van apartheid naar democratie ondergaat. Het hoofdstuk is geschreven voor investeerders, die geen specifieke kennis hebben van Zuid-Afrika.

... lees verder SAEuro2000.pdf
<<
Tedcor Feasibility Study - 1998

Leverage geeft leiding aan het team van specialisten dat de haalbaarheidsstudie naar de recycling mogelijkheden van huisvuil in de regio Johannesburg voltooit.

<<
Smollan/Gooiconsult: Navigator - 1999

Leverage vindt in opdracht van Gooiconsult de Smollan-groep als zeer geïnteresseerde partij voor het verkennen van de samenwerkingsmogelijkheden om het speerpunt-product 'Navigator' van Gooiconsult samen op de Zuid-Afrikaanse markt te brengen.

<<
Soja technologie - 1998

Leverage verwerft de opdracht van het Zuid-Afrikaanse bedrijf Solutions Technology om in Europa partners te vinden voor het verkennen en ontwikkelen van het wereldwijde potentieel van hun innovatieve soja voedseltechnologie.

<<